Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/jatekceh/public_html/system/library/cache/file.php on line 32Vámpír: A Maszkabál - 4,857.14 Ft - Vámpír

Köszöntünk megújult weboldalunkon

Kedves Játékos!


Köszöntünk megújult weboldalunkon! Folyamatosan javítani és tökéletesíteni szeretnénk szolgáltatásaink hogy minél kényelmesebbé ls könyebbé tehessük a vásárlást.

Regisztrált vásárlóink adatai ás előzményei tovbbra is megtalálhatóak lesznek, azonban a régi jelszavaikat meg kell újítaniuk, melyet az alábbi linken érhetnek el.

Ha problémát tapasztalsz az oldalban keress minket bátran a +36702802808 telefonszámon, vagy az info@jatekceh.hu email címen. A rendelések felvétele és összekészítése folyamatos és zavartalanul folyik tovább.

Vámpír: A Maszkabál (Vámpír) by www.jatekceh.hu

Vámpír: A Maszkabál

  • Cikkszám: vp-mask
  • Hűségpontok: 242
  • Elérhető: Nincs készleten
  • 5,100Ft

  • Nettó ár: 4,857Ft
- OR -

Vámpír: A Maszkabál - Delta Vision Kft

S eljő majd az idő mikoron a Mindenekfölötti átka tovább meg nem tűretik, mikoron Káin vérvonala véget ér, mikoron Káin vére gyenge lesz, s nem ismerik majd e gyermekek az ölelést, mert vérük vízként fog folyni akkor, s elapad ereje is. Ezen időkben ti pedig tudni fogjátok majd, hogy a gyehenna hamarosan utolér benneteket.

Nód könyve


Szerepjáték
KötésKemény borító
Megjelenés éve2010
NyelvMagyar
Oldalszám320

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Címkék: vámpír:, maszkabál, szerepjáték, delta, vision, kft