Scythe - A Fenris felemelkedése kiegészítő (Stratégia) by www.jatekceh.hu

Scythe - A Fenris felemelkedése kiegészítő

  • Cikkszám: DEL34506
  • Hűségpontok: 680
  • Elérhető: Raktáron
  • 17,280Ft

  • Nettó ár: 13,606Ft
- OR -

Scythe - A Fenris felemelkedése kiegészítő - Delta Vision Kft

Birodalmak emelkedtek fel és buktak el a Világháború nyomán, és Európa egy új korszak küszöbéhez érkezett. A gazdaság dübörög, a morál az egekben, a védelem erős. A vidékről érkező jelentések említenek ugyan különös világító szemű katonákat, de azok távol vannak és ártalmatlannak tűnnek.

A Scythe: A Fenris Felemelkedése, a Scythe kiegészítő trilógiájának befejező darabja, két különböző opciót kínál a játékosok számától függetlenül (1-5 játékos a Scythe esetén 1-7 játékos, ha rendelkeztek a Hódítók a Messzeségből kiegészítővel):

Kampány

(8 játék): A Scythe története egy 8 epizódos kampánnyal folytatódik és ér véget. Jóllehet a kampány tartogat meglepetéseket, modulok megnyitását, és végleges elemeket, bármikor visszaállítható és újrajátszható.

Moduláris

(11 modul): A kampány helyett - vagy utána - A Fenris Felemelkedése új moduljai a játékosok igényeihez igazítva tetszőleges kombinációban használhatók. Tökéletesen kompatibilisek a Scythe valamennyi kiegészítőjével, és van köztük egy teljes kooperatív modul is. Noha az egyes epizódok és modulok pontos leírását rejtve hagyjuk (a játékelemek többségét 5 titkos doboz és 6 kinyomótábla tartalmazza), a kiegészítő játékelemei tartalmaznak egy többepizódos részletes szabálykönyvet, 13 műanyag figurát, 62 fa jelzőt, 2 egyedi kockát, 25 lapkát és 100+ karton jelzőt.

Társasjáték
Ajánlott életkor12 +
Megjelenés éve2018
NyelvMagyar
Minimum játékosszám1
Maximum játékosszám5
Minimum játékidő (perc)75
Maximum játékidő (perc)150

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Címkék: scythe, fenris, felemelkedése, kiegészítő, stratégia, delta, vision, kft