Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/jatekceh/public_html/system/library/cache/file.php on line 32Scythe - Hódítók a messzeségből kiegészítő - 7,874.02 ...

Köszöntünk megújult weboldalunkon

Kedves Játékos!


Köszöntünk megújult weboldalunkon! Folyamatosan javítani és tökéletesíteni szeretnénk szolgáltatásaink hogy minél kényelmesebbé ls könyebbé tehessük a vásárlást.

Regisztrált vásárlóink adatai ás előzményei tovbbra is megtalálhatóak lesznek, azonban a régi jelszavaikat meg kell újítaniuk, melyet az alábbi linken érhetnek el.

Ha problémát tapasztalsz az oldalban keress minket bátran a +36702802808 telefonszámon, vagy az info@jatekceh.hu email címen. A rendelések felvétele és összekészítése folyamatos és zavartalanul folyik tovább.

Scythe - Hódítók a messzeségből kiegészítő (Stratégia) by www.jatekceh.hu

Scythe - Hódítók a messzeségből kiegészítő

  • Cikkszám: DEL34471
  • Hűségpontok: 393
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 10,000Ft

  • Nettó ár: 7,874Ft
- OR -

Scythe - Hódítók a messzeségből kiegészítő - Delta Vision Kft

Miközben Kelet-Európában birodalmak tűnnek fel és buknak el, a világ többi része figyel. Két távoli frakció, az Albion és a Togawa csapatokat indít útnak, hogy felderítsék a vidéket, és a maguk módján a saját uralmuk alá hajtsák a területeket.
Ez a kiegészítő 2 új frakcióval bővíti az eredeti játékot: 10 figura, 62 egyedi fa jelző és 2 frakciótábla. Továbbá tartalmaz új karon jelzőket, 2 játékostáblát (melyek révén a játékosok száma 1-7-re változik), 6 Automakártyát az egyszemélyes játékhoz, valamint egy egyedi műanyag dobozbelsőt, amely tartható a kiegészítő dobozában csakúgy, mint az eredeti Kasza játék dobozában.
Társasjáték
Ajánlott életkor14 +
Maximum játékidő (perc)140
Maximum játékosszám7
Megjelenés éve2016
Minimum játékidő (perc)70
Minimum játékosszám1
NyelvMagyar

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Címkék: scythe, hódítók, messzeségből, kiegészítő, stratégia, delta, vision, kft