Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/jatekceh/public_html/system/library/cache/file.php on line 32Fekete történetek 4. - 2,118.11 Ft - Kommunikáció

Köszöntünk megújult weboldalunkon

Kedves Játékos!


Köszöntünk megújult weboldalunkon! Folyamatosan javítani és tökéletesíteni szeretnénk szolgáltatásaink hogy minél kényelmesebbé ls könyebbé tehessük a vásárlást.

Regisztrált vásárlóink adatai ás előzményei tovbbra is megtalálhatóak lesznek, azonban a régi jelszavaikat meg kell újítaniuk, melyet az alábbi linken érhetnek el.

Ha problémát tapasztalsz az oldalban keress minket bátran a +36702802808 telefonszámon, vagy az info@jatekceh.hu email címen. A rendelések felvétele és összekészítése folyamatos és zavartalanul folyik tovább.

Fekete történetek 4. (Kommunikáció) by www.jatekceh.hu

Fekete történetek 4.

  • Gyártó:moses
  • Cikkszám: MSBSFOUR
  • Hűségpontok: 105
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 2,690Ft

  • Nettó ár: 2,118Ft
- OR -

Fekete történetek 4. - moses

Igazi hátborzongató történetekre vágysz és nem tudsz betelni a morbid humorral? Akkor a Fekete történetek neked való! Igazán abszurd hihetetlen esetek. Nektek vajon sikerül kitalálni, hogy mi történhetett?
A társasjáték 50 kártyát tartalmaz, mindegyiken egy-egy rejtéllyel, melyeket furfangos kérdésekkel fejthettek meg. A Fekete történetek 4. társasjáték akkor az igazi, ha barátokkal együtt ültök le játszani. Jelöljetek ki egy játékost, ő lesz a "mester", neki kell majd felolvasni a történeteket, amiknek a megoldását egyedül a "mester" ismeri. Persze, ő ezt a játék során titokban tartja. A többi játékosnak olyan kérdéseket kell feltenni, melyekre a válasz "igen" vagy "nem" lesz. A Fekete történetek 4. egy hátborzongató, szórakoztató társasjáték, mely egyetlen buliból sem hiányozhat.
Társasjáték
Ajánlott életkor12 +
Maximum játékidő (perc)30
Megjelenés éve2020
Minimum játékidő (perc)20
Minimum játékosszám2
NyelvMagyar

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Címkék: fekete, történetek, party, moses