Club 2  társasjáték (Logika) by www.jatekceh.hu

Club 2% társasjáték

  • Gyártó:Piatnik
  • Cikkszám: 653896
  • Hűségpontok: 226
  • Elérhető: Raktáron
  • 5,750Ft

  • Nettó ár: 4,528Ft
- OR -

Club 2 társasjáték - Piatnik

A Club 2% egy egyszemélyes logikai játék, 84 különböző feladvánnyal. Egy sor ház van előttünk, mindegyiknek más és más lakója van. Akad köztük olyan, akinek van háziállata is, és olyan is, akinek nincsen. Ahhoz, hogy kitaláljuk hogy ki hol lakik, igazán kiváló logikát kell alkalmaznunk. És hogy miért pont Club 2% a játék neve? Azért, mert az, aki meg tudja oldani mind a 84 feladványt, az az emberiség azon szűk csoportjába tartozik, akik képesek ilyen logikus gondolkodásra. Ez mindössze két százalékot jelent az alsó korhatár esetében (a 4 évesek között) ! Némi gyakorlással természetesen minden gyerek meg tudja oldani a feladványokat, miközben észrevétlenül fejlődik a logikai gondolkodásuk.

84 kihívásokkal teli rejtvény, ami fejleszti a logikai készséget!
Meg tudod oldani ezeket a feladványokat?

Akkor az emberiség azon 2%-ba tartozol, akik meg tudnak birkózni az ilyen típusú rejtvényekkel!

Egy sor ház van előtted. Minden házban másik lakó lakik, néhány lakónak még háziállata is van. A kérdés, amit meg kell válaszolnod az, hogy: Ki melyik házban lakik?

Kezd a játékot 3 házzal és a lakóikkal! Később, ha már sikerül átlátnod a rejtvény logikáját, nehezebb feladványok megoldásába is belekezdhetsz, ahol mind az 5 házat és lakóit használhatod! A Club 2% játék új és különleges rejtvényeivel kiderítheted, hogy mennyire jó a logikád és fejlesztheted logikus a gondolkodásod!

Társasjáték
Ajánlott életkor4 +
Megjelenés éve2014
NyelvMagyar
Minimum játékosszám1
Maximum játékosszám1
Minimum játékidő (perc)15
Maximum játékidő (perc)15

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Címkék: club, társasjáték, party, piatnik