Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/jatekceh/public_html/system/library/cache/file.php on line 32Bűnügyi krónikák társasjáték - 7,385.83 Ft - Logika

Köszöntünk megújult weboldalunkon

Kedves Játékos!


Köszöntünk megújult weboldalunkon! Folyamatosan javítani és tökéletesíteni szeretnénk szolgáltatásaink hogy minél kényelmesebbé ls könyebbé tehessük a vásárlást.

Regisztrált vásárlóink adatai ás előzményei tovbbra is megtalálhatóak lesznek, azonban a régi jelszavaikat meg kell újítaniuk, melyet az alábbi linken érhetnek el.

Ha problémát tapasztalsz az oldalban keress minket bátran a +36702802808 telefonszámon, vagy az info@jatekceh.hu email címen. A rendelések felvétele és összekészítése folyamatos és zavartalanul folyik tovább.

Bűnügyi krónikák társasjáték (Logika) by www.jatekceh.hu

Bűnügyi krónikák társasjáték

  • Gyártó:Gémklub
  • Cikkszám: LDG10001
  • Hűségpontok: 369
  • Elérhető: Nincs készleten
  • 9,380Ft

  • Nettó ár: 7,386Ft
- OR -

Bűnügyi krónikák társasjáték - Gémklub

London, napjainkban. Gondterhelten lépsz ki a főnök irodájából az őrsön. Egy holttestet találtak a Hyde Parkban, és a kapitány neked adta az ügyet. Nem ez lesz az első nyomozásod, valahogy mégis rossz előérzeted támad az üggyel kapcsolatban... Lerázod magadról a baljós hangulatot, beszállsz a kocsiba, és elindulsz a tett helyszínére. Muszáj ezt az ügyet (is) megoldanod!

A Bűnügyi krónikák egy valóságközeli élményt adó játék, amelyben együtt kell bűnügyeket kinyomoznotok. A játékban használt Scan&Play technológia ötvözi a digitális és asztali társasjátékokat, ennek köszönhetően a dobozban található játékelemekkel számtalan nyomozás történetét élhetitek át. Hallgassátok ki a gyanúsítottakat, vizsgáljátok át a helyszíneket, gyűjtsetek bizonyítékokat, találjátok meg az összefüggéseket - és tartóztassátok le a gyilkost, mielőtt kifuttok az időből!

A játékhoz szükséges egy ingyenesen letölthető alkalmazás, amely kompatibilis az Android és iOS eszközökkel, és letöltés után nem igényel internetkapcsolatot.

Társasjáték
Ajánlott életkor14 +
Maximum játékidő (perc)90
Maximum játékosszám4
Megjelenés éve2019
Minimum játékidő (perc)60
Minimum játékosszám1
NyelvMagyar

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Címkék: bűnügyi, krónikák, társasjáték, logika, gémklub