Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/jatekceh/public_html/system/library/cache/file.php on line 32Beyond Baker Street: Sherlock Holmes árnyékában társasjáték ...

Köszöntünk megújult weboldalunkon

Kedves Játékos!


Köszöntünk megújult weboldalunkon! Folyamatosan javítani és tökéletesíteni szeretnénk szolgáltatásaink hogy minél kényelmesebbé ls könyebbé tehessük a vásárlást.

Regisztrált vásárlóink adatai ás előzményei tovbbra is megtalálhatóak lesznek, azonban a régi jelszavaikat meg kell újítaniuk, melyet az alábbi linken érhetnek el.

Ha problémát tapasztalsz az oldalban keress minket bátran a +36702802808 telefonszámon, vagy az info@jatekceh.hu email címen. A rendelések felvétele és összekészítése folyamatos és zavartalanul folyik tovább.

Beyond Baker Street: Sherlock Holmes árnyékában társasjáték (Családi) by www.jatekceh.hu

Beyond Baker Street: Sherlock Holmes árnyékában társasjáték

  • Gyártó:Gémklub
  • Cikkszám: ZMA33364
  • Hűségpontok: 279
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 7,100Ft

  • Nettó ár: 5,591Ft
- OR -

Beyond Baker Street: Sherlock Holmes árnyékában társasjáték - Gémklub

Mit tegyek: segítsek egy társamnak, hogy milyen lapok vannak a kezében, vagy tegyek le egy lapot a három gyűjtőpakli egyikére? A Beyond Baker Street kooperatív játék, amelyben a játékosok egy csapatot alkotva próbálnak a nagy Sherlock Holmest megelőzve megoldani egy bűnügyet. Meg kell találniuk a gyanúsítottat, az indítékot és az alkalmat a bűn elkövetésére. Ehhez megfelelő színű kártyát kell letegyenek a kezükből – csakhogy azokat ők maguk nem látják, csak a játékostársaik! A játék nehézsége szabadon állítható, így a kihívás egyre nagyobb lehet.
Társasjáték
Ajánlott életkor13 +
Maximum játékidő (perc)30
Maximum játékosszám4
Megjelenés éve2019
Minimum játékidő (perc)20
Minimum játékosszám2
NyelvMagyar

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Címkék: beyond, baker, street:, sherlock, holmes, árnyékában, társasjáték, kooperatív, gémklub