Mexikói párbaj társasjáték (Családi) by www.jatekceh.hu

Mexikói párbaj társasjáték

  • Gyártó:Vagabund
  • Cikkszám: VGBND67074
  • Hűségpontok: 133
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 3,390Ft

  • Nettó ár: 2,669Ft
- OR -

Mexikói párbaj társasjáték - Vagabund

A Mexikói párbaj egy egyszerű és gyors kártyajáték, mely abban tér el a többi kártyajátéktól, hogy a kisebb lapok értékesebbek, mint a magasabb lapok – de csak addig a pillanatig, amíg pisztolypárbajra nem kerül sor!

Jefe Escopión Alfredo, a megátalkodott bandita, a Fekete Skorpió banda főnöke rettegésben tartja a környéket. Kiszámíthatatlan és mogorva természete miatt vele csak az igazán bátrak mernek ujjat húzni. A játékosoknak (vadnyugati hősöknek) az lesz a céljuk, hogy szembeszálljanak a Fekete Skorpió bandával és minél több banditát juttassanak rács mögé a játék 7 fordulója alatt, és eközben minél több pontot gyűjtsenek össze a vadnyugaton.

A legtöbb játékkal ellentétben itt az alacsonyabb számozású lapok fognak többet érni, mivel kevesebb van belőlük. A játékosok pisztolypárbajra is hívhatják egymást – így akár a seriffet is –, azonban a párbaj után mindig csak egy játékos marad talpon, aki ezzel egyszerre több ütést fog elvinni. A játék végső győztese az lesz, aki a legmegfelelőbb pillanatban indít pisztolypárbajt, és ezáltal a legtöbb ütést, különleges kártyalapot (bandita, seriff, seriffhelyettes) és pontot szerzi meg.

Társasjáték
Ajánlott életkor9 +
Megjelenés éve2017
NyelvMagyar
Minimum játékosszám3
Maximum játékosszám5
Minimum játékidő (perc)30
Maximum játékidő (perc)30

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Címkék: mexikói, párbaj, társasjáték, kártya, vagabund